Liga 1

Atac fără menajamente la adresa lui Reghecampf: "Cum poți să faci asta când tu ești un sclav?"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 mai 2017

Tudorel Stoica a lansat încă un atac dur la adresa celor de la FCSB, luându-l peste picior pe Laurențiu Reghecampf pentru relația pe care a avut-o cu Gigi Becali pe perioada petrecută la FCSB. 

"Eu dacă aș fi fost în locul lui Reghecampf sau dacă aș fi vreodată antrenor la FCSB, ceea ce nu se va întâmpla, nici n-aș veni la conferința de presă. Când stăpânul spune că el e stăpân, înseamnă că ceilalți sunt sclavi pe acolo.

Cum poți tu să vii la televizor când tu ești un sclav acolo? Ei n-au nevoie de antrenor, n-au nevoie de nimic, pentru că stăpânul hotărăște, stăpânul face, stăpânul drege", a declarat Tudorel Stoica, la TV Dolce Sport.

Legendarul jucător al Stelei din anii '80 a ironizat și intenția celor de la FCSB de a merge la TAS pentru a contesta titlul cucerit de Viitorul. 

"Eu mă bucur că a ieșit acest scandal, că stăpânul FCSB-ului vrea să facă dreptate doar când e dreptatea e de partea lui. Așa se întâmplă în România, pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.

Poate că acum Gică (n.r. Hagi) și-a dat seama pe cine a ajutat și poate acum iese să-i spună finului lui că a furat Steaua. Poate ca în felul ăsta se face dreptate, la cât vrea el să se facă dreptate. Iar Gică știe foarte bine. Ar fi bine să iasă și el să spună despre toate lucrurile astea, toata lumea va afla exact despre ce e vorba.

Jucătorii zic că Steaua a câștigat campionatul, conducătorii că Steaua a câștigat campionatul și Steaua de fapt nu există pentru campionatul României" a mai spus Tudorel Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.