Liga 1

Omul cu care a vorbit Becali înainte de a ajunge la o înţelegere cu Dică: "Am discutat cu persoane din conducerea Stelei, inclusiv cu patronul"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 mai 2017

Edi Iordănescu, invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna 0 de la Europa FM, a dezvăluit că a purtat discuţii cu oamenii din conducerea FCSB, dar nu despre preluarea echipei.

"Aşa cum s-a prezentat public, Steaua a luat anumite decizii. Steaua a fost mereu în sufletul meu, am fost format acolo. Eu nu am închis uşa nimănui. Am vorbit în ultima perioadă cu persoane din conducerea Stelei, cu patronul, dar nu am discutat despre preluarea echipei", a spus tehnicianul de 38 de ani la Tribuna 0.

În ceea ce priveşte titlul de campioană, Edi Iordănescu este de părere că FCSB are trebui să facă mai întâi o analiză internă a cauzelor care au dus la pierderea campionatului.

"Cred că trebuie să-l felicităm pe Hagi, să nu umbrim această performanţă. Steaua a fost la mâna ei, trebuie să-şi facă propria analiză şi să vadă ce nu a mers", a adăugat Edi Iordănescu.

FCSB a anunţat că va contesta la TAS decizia LPF de a înmâna titlul de campioană Viitorului, profitând de o prevedere neclară din ROAF, care nu menţionează exact cum se face departajarea echipelor aflate la egalitate de puncte la finalul sezonului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.