Campionate

Ofertă astronomică pentru Aubameyang » Gabonezul lui Dortmund ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie!

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond Füstös  —  Tuesday, 16 May 2017

Dorit de marile cluburi din Europa, Pierre-Emerick Aubameyang, 27 de ani, este ademenit în China de oferta colosală a celor de la Tianjin Quanjian.

Chinezii îi promit gabonezului un salariu de 50.000.000 € pe sezon, care l-ar face cel mai bine plătit fotbalist din istorie, conform France Football. De asemenea, Tianjin ar plăti circa 80.000.000 € lui Dortmund în schimbul atacantului care mai are contract cu Borussia până în iunie 2020.

38.000.000 €pe sezon este cel mai mare salariu în fotbal la momentul actual, câștigat de Carlos Tevez la Shenhua FC

Clubul fondat în 2006 și antrenat de Fabio Cannavaro, campion mondial în același an, are în componență vedete precum belgianul Alex Witsel, brazilianul Alexandre Pato sau fostul atacant al Gloriei Bistrița, Junior Moraes. De asemenea, patronul miliardar al lui Tianjin, Shu Yuhui, a încercat în iarnă transferurile lui Diego Costa, Islam Slimani și Anthony Modeste.

37 de goluriîn 44 de meciuri a reușit Aubameyang în acest sezon în toate competițiile

Un alt club care-l vrea pe Aubameyang este PSG. Edinson Cavani, 30 de ani, îl așteaptă cu brațele deschise pe Aubameyang la Paris, visând la un atac letal al francezilor cu care ar putea spera la trofeul Champions League.

surse: francefootball.fr, espnfc.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.