Liga 1

EXCLUSIV Hagi face declarații tari: "Sunt la nivelul lui Guardiola și Conte și o să-i bat și pe ei!" » De ce a pierdut FCSB titlul și cum vede lupta la TAS

foto: Alex Nicodim

Articol de Justin Gafiuc, Iulia Iordache  —  miercuri, 17 mai 2017

Într-un amplu interviu acordat ediției tipărite a Gazetei Sporturilor, Hagi spune că a reușit imposibilul cu Viitorul în acest sezon și abia așteaptă confruntările europene cu cei mai galonaţi antrenori.

"N-am de făcut nicio demonstraţie în România. Am ajuns la un nivel de performanţă care îmi dă voie să spun asta. Examenele mele vor fi atunci când mă voi lupta cu cei mai buni antrenori din Europa.

Sunt la nivelul lui Guardiola și Conte și o să-i bat și pe ei! Nu e departe acel moment! Spun realitatea, pentru că până acum am încercat să fiu mai modest", anunță antrenorul campioanei. 

Citește în zori la chioșcuri de ce crede "Regele" că a pierdut FCSB titlul și cum vede lupta la TAS deschisă de Gigi Becali. Ziarul e încărcat și online, pe platforma digitală - AICI, după ora 00:00.

Tot azi exclusiv print:

» Gigi îl îmbogățește pe Budescu! Detaliile financiare ale ofertelor pentru "decarul" Astrei și Teixeira

» NAȘU' LU' NAȘU': bugetul salarial al angajaţilor FRF în mandatul lui Burleanu a crescut cu 50% faţă de perioada Mircea Sandu. În schimb, investițiile au scăzut!

» Viitorul a câștigat titlul, dar FCSB domină în toate topurile din play-off! Echipa ideală + echipa petardelor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.