Nationala

Se anunță falimentul FRF și al fotbalului românesc: "Închidem porțile! Este clar"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 mai 2017

Procesul dezafilierii Universității Craiova se apropie de final, azi având loc ultimul termen, la Curtea de Apel. Vezi detalii.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre posibilitatea ca prejudiciul de 220 de milioane pe care Mititelu trebuie să îl primească să fie menținut și la Curtea de Apel.

"Dacă rămân aceste decizii, Federația intră în faliment. E clar, la asemenea despăgubiri. Federația, care are 15 milioane de euro buget, nu poate să plătească 220 de milioane de euro. Vă dați seama că trebuie să închizi porțile și să declari falimentul.

Sper să nu se întâmple așa. Suma despre care se vorbește nu are nicio legătură cu realitatea. Niciun club din România nu valorează o astfel de sumă. Dar, dacă lucrurile stau așa se instaurează falimentul, din punctul meu de vedere. Mi-e greu să cred că poți plăti banii chiar și în tranșe.

Dacă Federația ar fi în situația asta, s-ar îndrepta împotriva celor doi (n.r. Mircea Sandu și Dumitru Dragomir). Nu am studii juridice, dar e logic", a spus Andrei Vochin la TV Dolce Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.