Campionate

Inter își caută în continuare antrenor » Omul din spatele revelației Ligii Campionilor este așteptat la Milano

Articol de Raymond Füstös  —  miercuri, 17 mai 2017

Leonardo Jardim, 42 de ani, este noul nume de pe lista antrenorilor doriți pe banca lui Inter Milano, anunță Le Parisien.

Tehnicianul lui AS Monaco se află la sfârșitul celui mai bun sezon din carieră, fiind pe punctul de a câștiga titlul în Franța, după ce a ajuns cu monegascii până în semifinalele Ligii Campionilor. Proaspăt ales "cel mai bun antrenor" al sezonului 2016-17, Jardim este ademenit la Inter cu un salariu anual de circa 5.000.000 €, până la finele anului competițional 2018-19.

Născut în Barcelona (Anzoategui), Venezuela, Jardim și-a început cariera de antrenor în 1996, la echipa de tineret a lui Santacruzense. A ajuns în fotbalul mare în 2008, atunci când a preluat echipa portugheză Chaves. Au urmat apoi Beira-Mar, Braga, Olympiacos Pireu și Sporting Lisabona, ajungând la Monaco în iulie 2014.

"Nerazzurrii" au apelat la mai multe variante după demiterea lui Stefano Pioli, Antonio Conte, Diego Simeone și Mauricio Pochettino refuzând pe rând propunerile lui Inter. Rămâne însă în cărți numirea lui Luciano Spalletti, actualul antrenor al "capitolinilor" ezitând să semneze prelungirea înțelegerii cu Roma.

2 trofee are Leonardo Jardim în cariera de antrenor, campionatul și Cupa Greciei, cu Olympiacos în sezonul 2012-13

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.