Liga 1

Hagi își vinde "perlele" » Cei trei care vor pleca aproape sigur în această vară. Portughezii l-au anunțat deja pe Coman la Benfica

Articol de Vlad Ispas  —  Thursday 18th of May 2017 12:00

Campionatul câștigat de Viitorul lui Hagi a adus o creștere a cotelor jucătorilor de la Academie.

Tehnicianul de 52 de ani a declarat întotdeauna că va da drumul jucătorilor în cazul unor oferte tentante, iar acest lucru pare să se întâmple în cazul a trei dintre aceștia.

Florinel Coman, 19 ani, a apărut ieri pe prima pagină în A Bola, care l-a dat ca și transferat la Benfica. Ziariștii lusitani l-au asemănat pe atacantul român cu superstarul lui Monaco, Kylian Mbappe.

Un alt jucător care va pleca aproape sigur este Dragoș Nedelcu, 20 de ani. În schimbul mijlocașului defensiv, Hagi a cerut în jur de 2 milioane de euro și se pare că s-a găsit un cumpărător, iar jucătorul va părăsi Viitorul.

Kevin Boli, 25 de ani, este fotbalistul care întregește lista posibilelor plecări în această vară. Francezul pare să-și fi găsit un angajament tentant în prima ligă franceză, iar suma oferită pentru acesta este și pe placul lui Hagi.

În locul celor trei, Hagi va aduce mai mulți jucători străini, numărul fotbaliștilor de altă naționalitate urmând să fie cel mai mare din ultimii ani de la Viitorul.

2.700.000 €este valoarea totală estimată de transfermarkt.de pentru cei 3 jucători

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.