Liga Campionilor

Ronaldo face legea la Madrid! Ce i-a cerut portughezul lui Zidane pentru finala Ligii: "El joacă, celălalt nu!" + ce schimbări propune din vară

Articol de Raymond Füstös  —  Thursday, 18 May 2017

Portughezul Cristiano Ronaldo cere ca Isco să fie titular în finala Ligii Campionilor de la Cardiff, chiar dacă Gareth Bale va fi recuperat la timp pentru duelul cu Juventus, anunță Diario Gol.

Susținut de alți 4 jucători, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao și Casemiro, Ronaldo îi cere lui Zidane să-l lase pe bancă pe mijlocașul de bandă, galezul ajungând la numărul record de 17 accidentări în tricoul blanco. Cei cinci îl preferă pe Isco, 25 de ani, omul care a înscris golul esențial din returul semifinalei cu Atletico, scor 2-1.

"Bale se simte tot mai bine pe zi ce trece. Vedem cum va evolua starea lui, încă nu s-a întors la echipă, nu pot spune cu exactitate când se va întâmpla acest lucru", a comentat tehnicianul francez revenirea galezului în lotul madrilen.

Se pare că Ronaldo are un cuvânt greu de spus și în schimbările efectuate la Real. Presa spaniolă anunță că lusitanul i-ar fi sugerat conducerii madrilenilor că este timpul ca Real să se despartă de Bale, Benzema și James Rodriguez.

11 goluriîn 40 de meciuri a reușit Isco în acest sezon în toate competițiile

9 goluriîn 26 de meciuri a bifat Bale în acest sezon în toate competițiile



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.