Stranieri

Mircea Lucescu l-a atacat pe președintele federației, apoi a fugit de la conferința de presă: "Sunteți proști!"

Mircea Lucescu a admis și că uneori a greșit formația și că are pe conștiință rezultatele negative ale lui Zenit / FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 18 mai 2017

Mircea Lucescu a făcut ieri o criză de nervi după succesul (1-0) cu Krasnodar. Simțind că Zenit va rata Liga, antrenorul român încheind pentru prima oară în ultimii 20 de ani pe locul 3, l-a găsit vinovat pe Vitali Mutko, președintele federației (RFU). Și i-a atacat pe jurnaliștii din St. Petersburg pentru presiunea pusă pe jucători!

"Nu pot să nu observ că după meciul cu Spartak am început s-avem mari probleme, știți ce fel. Am impresia că declarațiile peședintelui nu au fost corecte, trebuia să-și păstreze poziția neutră. A dat semnalul împotriva noastră, cu toate deciziile de arbitraj defavorabile ce au urmat", s-a revoltat Il Luce.

Care, întrebat și despre Kokorin, a replicat "nu voi comenta evoluția jucătorilor". S-a ridicat brusc și a plecat din conferința de presă, spunând "Sunteți proști!".

Șeful Comisiei de Etică a RFU, Semion Andreev, s-a sesizat: "Reacția lui Lucescu e inadmisibilă. Un antrenor trebuie să știe cum să se comporte. Așteptăm reacția din partea președintelui", a spus acesta. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.