Liga 1

Transferul care poate schimba fața steliștilor » Jucătorul care poate fi decisiv pentru FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 mai 2017

Gigi Becali îl dorește cu insistență pe portughezul Filipe Teixeira, iar Dumitru Dumitriu, fost antrenor la FCSB, spune că mijlocașul de 36 de ani este jucătorul de care echipa roș-albastră are nevoie.

"Dacă vine Teixeira, care mi-aș dori să aibă acum 25 de ani, ar fi omul potrivit pentru echipă. El e jucătorul care i-a lipsit Stelei și care îi lipsește. El face legatură între apărare și atac, pasează și marchează. E o vorba «să-mi arați mijlocașii și îți spun ce echipă ai». Asta nu înseamnă că Steaua nu a avut mijlocași, dar a avut și probleme cu accidentări și cu eliminări", a spus Dumitriu la TV Sport ro.

"Nu sunt probleme deosebite pentru că Dică are un stagiu în Liga I. El a fost secund în mandatul lui Rădoi, deci nu vine pe un teren necunoscut. Am văzut antrenori care au costat foarte mult și au făcut foarte puțin" Dumitru Dumitriu

 

200.000 €câștigă anual Teixeira la Astra, echipă de care se desparte la finalul sezonului

Teixeira a jucat de-a lungul carierei la Felgueiras, FC Istres, PSG, Leiria, Coimbra, West Brom, Barnsley, Metalurg Donețk, FC Brașov, Rapid, Al-Shaab, Petrolul și Astra.

Filipe Teixeira ar putea ajunge la Dinamo, acolo unde este dorit de Cosmin Contra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.