Liga 1

EXCLUSIV Iureș la vârf! Burleanu introduce CENZURA SUPREMĂ » Direct vizat, Dinu a răbufnit: "E o formă de exterminare lentă! Era folosită pe timpul nazismului!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday 19th of May 2017 12:00

Ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor prezintă pe larg, în paginile 2-3, ultimul scandal izbucnit la vârful fotbalului românesc. 

Reporterii ziarului au aflat că șefii federației vor să-i pedepsească pe cei care le critică activitatea și intenționează să schimbe statutul pentru a le retrage rentele viagere membrilor de onoare!

Federaţia Română de Fotbal nu mai suportă criticile foștilor mari fotbaliști și urmărește practic, prin acest text de lege, să închidă gura contestatarilor.  

Primul vizat e Cornel Dinu, care acuză "cenzura din anii '50".

Legenda lui Dinamo a răbufnit la aflarea informației și a făcut declarații dure într-un interviu acordat ziarului:

"E o formă de exterminare lentă! Era folosită pe timpul nazismului! FRF se întoarce la momentul teribil al anilor ‘50. E o luptă de clasă, declanșată de o anumită categorie de oameni ce nu au nimic în comun cu fotbalul, și care este îndreptată spre cei care au jucat, au performat și au făcut ceva pentru fotbalul românesc". 

Citește ACUM la chioșcuri toate detaliile despre acest caz, ce conține textul din regulament pe care vrea să-l introducă FRF și interviul complet cu Dinu! Ziarul poate fi descărcat și de pe GSP.ro - AICI 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.