Cupa Ligii

EXCLUSIV Scandalos sau de înțeles? Ionuț Popa s-a ținut de cuvânt » Mai mulți titulari ai lui ACS Poli nu au făcut deplasarea pentru finala Cupei Ligii cu Dinamo!

FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 19 May 2017

Așa cum a amenințat deseori în ultima perioadă, staff-ul lui ACS Poli Timișoara a luat decizia de a lăsa mai mulți jucători importanți în afara lotului în vederea finalei Cupei Ligii cu Dinamo, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00. 

Astfel, Croitoru, Cânu, Scutaru, Bocșan sau Straton nu au făcut deplasarea pentru meciul cu roș-albii. 

Ionuț Popa, tehnicianul timișorenilor, a declarat în repetate rânduri în ultimele zile că va utiliza o formație experimentală în meciul cu Dinamo, dorind să-și menajeze titularii pentru meciurile extrem de dificile din campionat, salvarea de la retrogradare fiind cel mai important obiectiv al acestora.

Marți, 23 mai, la doar trei zile de la finala Cupei Ligii, ACS Timișoara primește vizita lui Pandurii Târgu Jiu, formație cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

Timișorenii sunt pe locul cinci în clasament, cu 23 de puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna și la trei lungimi de Pandurii, care are 20 de puncte.

"Pentru mine, trofeul este să rămân în Liga 1, nu Cupa României și Cupa Ligii. Ce trofee sunt astea? Eu țin mai mult la jucătorii mei decât la aceste trofee!" Ionuț Popa, pe 10 mai, după ce echipa sa pierdea duelul cu Concordia Chiajna, 1-3

  • Finala Cupei Ligii dintre Dinamo și ACS Poli Timișoara se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.