Liga 1

Vedeta CSA, refuzată de Dinamo! ”A venit arogantul ăsta de Bratu și mi-a zis «Marș din vestiar!»”

+2 Foto
Pădureţ (încercuit) nu prindea prim-planul la Dinamo nici la poze // FOTO Facebook

Articol de Răzvan Luţac, Alin Grigore  —  Saturday 20th of May 2017 12:00

Ștefan Pădureț, cel mai bine cotat fotbalist din lotul pe care Steaua Armatei l-ar cumpăra de la Regal Sport, a plecat de la "câini" după un conflict cu Bratu.

Nu doar la FCSB se poartă moda foștilor dinamoviști. În ultimii ani, Luchin, Țucudean, Tamaș, Marica sau Gnohere sunt cele mai cunoscute exemple de fotbaliști trecuți prin "Groapă" care s-au echipat mai apoi în roșu și albastru.

CSA Steaua ar prelua modelul formației aflate în Liga 1. Cel mai bine cotat fotbalist din lotul care ar urma să vină de la Regal Sport, Ștefan Pădureț, internațional de juniori, a trecut și el pe la Dinamo. Însă a părăsit echipa după un conflict aprins cu Florin Bratu!

"Mi-a zis «Marș din vestiar!»"

Fundașul central în vârstă de 18 ani a povestit, în ianuarie, pentru GSP.ro: "Problemele au apărut în vara lui 2016, de când a venit arogantul ăsta de Florin Bratu. A venit cu ideile lui. Bratu mă știa și de pe la Dinamo II și a vrut să mă urce atacant. Am încercat să vorbesc cu el, dar n-am reușit. Așa că s-a dus tata să discute, să-i explice că sunt fundaș central. De atunci a început un război, a început să aibă un comportament mizerabil".

"N-a făcut față"

"De fiecare dată când am apelat la el n-a reușit să facă față. La Dinamo e concurență", a replicat Florin Bratu. Care a adăugat: "Au venit la club de față cu antrenorul meu secund, cu preparatorul fizic și cu 20 și ceva de jucători și mi-au adus injurii. Îmi pare rău pentru el. Sper ca acolo unde s-a dus să reușească, dar mi-e greu să cred, dacă nu-și va schimba caracterul și nu va învăța că fotbalul e tot timpul o competiție!".

27.000 € pentru un lot

Ieri, GSP.ro a prezentat scrisoarea prin care Regal Sport București le propune celor de la CSA Steaua, prin președintele Mihai Badea, un lot de 28 de jucători și 2 antrenori pentru sezonul 2017-18. Printre aceștia se regăsesc actuali și foști internaționali de juniori, precum Ștefan Pădureț și Cadolar Curt, iar pentru majoritatea fotbaliștilor există un procent de 30%-50% dintr-un viitor transfer.

"După ce a plecat tata, eu am încercat să-i zic ceva legat de relațiile de joc, însă Bratu mi-a zis direct: «Marș din vestiarul meu!»"
Ștefan Pădureț, fundaș Dinamo

"Cei de la Steaua se interesează de multă vreme de băieții noștri. A venit și Marius Lăcătuș la meciuri, l-am văzut și pe Vasile Aelenei"
Mihai Badea, președinte Regal Sport

4.500 €ar urma să plătească CSA Steaua pentru Pădureț

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.