Stranieri

Acuze dure în Rusia! Mircea Lucescu sare la gâtul președintelui Federației ruse: "Asta a făcut"

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 20 mai 2017

Mircea Lucescu a continuat războiul declarațiilor cu președintele Federației ruse, Vitali Mutko, pe care-l acuzase recent că, prin intermediul arbitrilor, a sprijinit-o pe noua campioană Spartak în detrimentul lui Zenit.  

"Într-un interviu din 4 martie, fostul președinte al lui Spartak, Cervicenko, spunea că Mutko a fost cel mai bun transfer făcut de clubul moscovit în acest sezon.

Și a început să analizeze ce s-a întâmplat după unele meciuri ale noastre. Iar în cele mai dificile trei momente, de fiecare dată arbitrajul a fost împotriva lui Zenit.

Impresia mea e că după ce-am jucat cu Spartak, Mutko le-a transmis un mesaj arbitrilor. I-a întors împotriva noastră", a spus antrenorul lui Zenit, care a acuzat și faptul că a fost forțat de Federație să evolueze pe noul stadion, pentru a-l testa înaintea Cupei Confederațiilor:

"A fost foarte dificil de jucat. Ne-am întors apoi pe Petrovski și echipa s-a comportat total diferit. Sistemul fotbalistic în Rusia e greșit. De aceea naționala nu ajunge departe la marile turnee. Rusia are un imens potențial, dar nu-l folosește corect".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.