Liga 1

Nicolae Dică dă din casă! Anunțul pe care-l așteptau toți suporterii FCSB-ului » Bugetul de transferuri + țintele stabilite

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 mai 2017

Nicolae Dică a anunțat bugetul de transferuri pe care îl are la FCSB, unde din această vară va ocupa funcția de antrenor. A anunțat că pe lista de cumpărături se află și Constantin Budescu, dar și fotbaliști din străinătate. 

”Sunt discuţii cu anumiţi jucători, sperăm să reuşim să-i aducem, pentru că, ştiţi şi voi, preţurile sunt mari atunci când Steaua se interesează de un fotbalist. Dar patronul investeşte şi sperăm să perfectăm mutările pe care ni le dorim.

Ne dorim jucători din Liga 1, pentru că îi cunoaştem bine. Dar sunt şi jucători de afară pe lista, sperăm să aducem măcar unul. Vom vedea dacă va ajunge la Steaua un polonez sau un jucător de altă naţionalitate.

Budescu a mai fost dorit de Steaua şi în iarnă, dar nu s-a ajuns la o înţelegere. Este un jucător de valoare şi ar fi binevenit la Steaua, cu siguranţă! Nu s-a stabilit un buget de transferuri, este fără limită”, a spus Dică după meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.