Stranieri

Italienii râd de Tătărușanu după gafa cu Napoli: "Portarul Fiorentinei a fost la prins de fluturi"

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 21 May 2017

Portarul Viola a ratat și ieșirea, și balonul la golul trei al napoletanilor. Iar presa din Peninsulă nu-l menajează deloc: ”I-a dat peste cap planul lui Sousa”.

Ciprian Tătărușanu n-a avut nicio șansă sâmbătă seară în fața "uraganului" Napoli (1-4). Patru goluri primite, dintre care unul și-l poate trece sigur în cont. "Portarul Fiorentinei a fost la prins de fluturi", sintetizează cotidianul Corriere Fiorentino ieșirea hazardată a "tricolorului" la faza din minutul 56, când și-a împins și un coechipier, dând apoi cu pumnul pe lângă minge, în tentativa de a îndepărta pericolul din careu. Iar Mertens a spus "merci" și a introdus balonul în poartă: 3-0.

4,5 e notaprimită de Tătă în Corriere dello Sport. Gazzetta dello Sport l-a notat cu 5

18 goluria încasat Tătărușanu în ultimele 7 partide ale Fiorentinei din Serie A. În medie 2,57 pe meci

"A fost golul lui", a apreciat Gazzetta dello Sport. Corriere dello Sport, la rându-i, a considerat-o "cea mai evidentă eroare a meciului". Și cea care "i-a dat complet peste cap planul antrenorului Sousa". Portughezul tocmai operase două schimbări, introducându-i pe Babakar (54) și Tello (55), în speranța unei replici ofensive mai consistente. Dar imediat a venit gafa lui Tătă, ce a dus la 0-3, iar formației Viola nu i-a mai rămas decât satisfacția golului de onoare (Ilicici), înscris trei minute mai târziu. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.