Liga 1

VIDEO Victorie pe fluierul lui Chivulete » Grozavu pune tunurile pe arbitru după eșecul cu Voluntari, 0-1: ”E frustrant!”

Faza decisivă a partidei de ieri: Ivanovici a căzut după un duel cu Miron, iar Chivulete a dictat eronat 11 metri // FOTO Facebook

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 22nd of May 2017 12:00

Grozavu îl arată cu degetul pe "central", care a mutat un fault în careu și a dictat penalty-ul din care ilfovenii au câștigat.

Voluntariul e la un pas să se salveze de la retrogradare. Succesul de ieri însă a venit după o mare greșeală a arbitrului Andrei Chivulete, care a dictat eronat 11 metri la faultul lui Mușat asupra lui Ivanovici petrecut în afara careului de 16 metri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"La fel ca anul trecut, am pierdut pe terenul Voluntariului dintr-o eroare decisivă a brigăzii de arbitri. E frustrant să știi că ai muncit un meci întreg, ai dominat adversarul, l-ai masat în propria jumătate, și totuși pleci acasă cu mâna goală!", s-a plâns Leo Grozavu.

Și Mihai Roman s-a declarat deranjat la final: "Am dominat întreaga partidă și am pierdut după un penalty care n-a fost! Ce să mai facem acum?! Mister ne-a reproșat lipsa de inspirație, dar ne-a felicitat pentru dăruire".

În schimb, Ivanovici, cel care a produs penalty-ul pentru ilfoveni, are altă părere: "A fost penalty clar! Nu știu dacă a fost sau nu în careu, pe linie a fost sigur. Sunt fericit că avem șanse mari să continuăm în Liga 1".

"Niculescu a reușit minuni cu noi: avem un parcurs excelent în campionat și ne-am calificat în finala Cupei României! Abia aștept să terminăm acest sezon extrem de obositor"
Daniel Novac, mijlocaș FC Voluntari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.