Campionate

GALERIE FOTO » Noapte albă în Cibeles » Peste 30.000 de fani au sărbătorit titlul cucerit de Real Madrid

+11 Foto
foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 22 May 2017

Noii regi ai Spaniei au sărbătorit până dimineață, împreună cu 30.000 de fani blancos, și au salutat Madridul într-un autocar deschis, marcat cu însemnul ”Campeones 33”.

Madridul și-a prelungit week-endul, transformând lunea în prima zi a noului an cu Real campioană. Al 33-lea titlu, sărbătorit cu mult entuziasm de jucători, chiar pe gazon la Malaga, și-n tribune de fanii blancos, a pornit imediat fiesta și pe străzile Capitalei, unde peste 30.000 de oameni au ieșit să-i aclame pe jucătorii lui Zizou.

"Pique cabrón saluda al campeón"

Învingătorii Barcelonei au aterizat la Madrid la 1:30 și de-acolo au luat direcția «Santiago Bernabeu», unde au dus prima dată trofeul și s-au îmbarcat în autocarul decapotabil pregătit și branduit cu mesajul "Campeones 33". După trei sferturi de oră, cu greu noii regi au Spaniei au ajuns în Plaza de Cibeles, locul tradițional unde se celebrează succesele. În mijlocul mulțimii euforice au coborât Isco, Carvajal, Modrici, Ramos, Marcelo, Ronaldo, Navas și ceilalți eroi, ale căror nume au fost strigate de suporterii la fel de entuziasmați precum idolii lor.

Nu a fost uitat inamicul blaugrana, fanii scandând în delir "Pique cabrón saluda al campeón", nici rivalii de la Atletico, din nou ironizați. Ramos și Marcelo au costumat, ca de obicei, în alb statuia din piață, iar Ronaldo a luat microfonul să cânte "Te iubesc, Real Madrid" și să ceară fanilor sprijinul în finala de la Cardiff. Și Zidane a făcut baie de mulțime, s-a pozat fericit și cu agenții de securitate, fiind cel mai aclamat campion blanco. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.