Liga 1

Rădoi nu uită și nu iartă: "Dacă aș fi la FCSB, nu aș îndrăzni să fac așa ceva. Chiar nu au puțină demnitate?"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 mai 2017

Mirel Rădoi, antrenor la FCSB în sezonul 2015-2016, a criticat intenția celor de la FCSB de a merge la TAS pentru a contesa titlul cucerit de Viitorul. 

"Mă bucur pentru Viitorul, această performanță e meritorie. Acesta este drumul care trebuie urmat de majoritatea cluburilor din România. 

Viitorul a avut o grămadă de piedici, s-au întâmplat multe lucruri, iar lumea cunoaște lucrurile petrecute. Indiferent că FCSB merge la TAS, Viitorul e campioana meritorie. Oricum am încerca s-o dăm, tot dobrogenii sunt cei care au câștigat cele mai multe puncte în acest sezon.

Eu, dacă aș fi în organigrama clubului FCSB, nu aș îndrăzni să merg la TAS după tot ceea ce s-a întâmplat. Nu au puțină demnitate să recunoască că au pierdut și că au terminat pe locul doi? Nimeni din clubul lor nu știa de acest regulament înainte să înceapă play-off-ul și acum, brusc, FCSB trebuie să fie campioană?", a spus Mirel Rădoi. 

Rădoi a comentat și numirea lui Nicolae Dică pe banca roș-albaștrilor și spune că nu l-a sfătuit pe acesta să refuze oferta, în ciuda faptului că Mirel a fost în mijlocul unui scandal cu Gigi Becali în acest an. 

"I-am spus lui Dică faptul că mă bucur pentru el, întreaga noastră generație l-a felicitat. Nu l-am sfătuit să nu meargă acolo, nu aveam cum să fac asta, era greu să refuze, prin aceeași situație am trecut și eu. 

Va avea alte condiții decât cele pe care le-am avut eu, are buget bun, jucători buni, are unde să se antreneze. Pe plan emoțional, era foarte greu să refuze această ofertă", a declarat Rădoi, la TV Digi Sport.

ÎN CONFLICT CU GIGI

Pe lângă faptul că a plecat de la echipă în termeni nu tocmai amiabili în 2015, Rădoi şi Gigi Becali au fost în mijlocul unui conflict în această primăvară. 

"Viitorul este echipa care mi-a plăcut, dar mi-e teamă că echipa lui Hagi nu va fi lăsată să câștige acest campionat", declara Rădoi, care a fost contrat imediat de Gigi Becali: "A luat-o pe miriște! Vorbește aiurea câteodată. Să lase bărfa".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.