Liga 1

Basarab Panduru le spulberă iluziile dinamoviștilor: "Dinamo îl va pierde pe Palici. Totuși, de ce se întâmplă mereu asta?"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 May 2017

Dinamo încearcă din răsputeri să-i prelungească contractul croatului Antun Palici, iar o decizie finală urmează să fie anunțată în următoarele săptămâni. 

Analistul TV Dolce Sport Basarab Panduru crede că Dinamo are șanse extrem de mici de a-l păstra pe căpitanul "câinilor" din acest sezon, fiind sigur că Palici va fi asaltat cu oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar decât ceea ce îi poate oferi Dinamo în acest moment. 

"Probabil că Dinamo îl va pierde pe Palici. Are o vârstă și este un jucător foarte bun, iar la experiența lui apar inevitabil oferte importante, cu salarii de zeci de mii de euro pe lună", a spus Panduru.

Fostul mare jucător al Stelei lansează însă o întrebare universal valabilă pentru jucătorii din Liga 1. 

"Problema e alta. Peste ani, acești jucători care pleacă în străinătate revin în Liga 1. Se întorc, joacă bine mersi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Stau pe bară în străinătate și apoi se întorc în România. De ce se întâmplă mereu asta?"a fost reflecția lui Panduru. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.