Liga 1

Panduru s-a enervat și a criticat regula care-i pune în dificultate pe antrenori: "De ce ne trebuie nouă situația asta?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 mai 2017

Basarab Panduru (46 de ani) a vorbit despre regula folosirii unui jucător sub 21 de ani în Liga 1 și spune că nu i se pare normală.

"Probabil că cei de la FCSB vor să-l folosească pe Dennis Man. Probabil undeva în dreapta. În stânga ai jucători, în dreapta e problema.

Acolo ai Enache, Jakolis, dar n-ai unul de mare clasă, așa cum ai în stânga, Tănase de exemplu. Sau în centru, dacă joci cu Gnohere, Alibec.

Sau poate să-ți aduci fundaș dreapta, că în stânga vine Junior Morais. Deci tu cauți fundaș dreapta sub 21 și apoi mai ai unul extremă stângă.

Și când nu poate titularul, îl bagi altul fundaș dreapta peste 21 de ani, îl scoți pe ăla titular din stânga și îl bagi pe cel sub 21 în stânga... E puțin complicat. De ce ne trebuie nouă situația asta?

Pentru că vom face calculul când va începe campionatul, câți dintre cei care au fost obligați să joace cu această regulă, câți vor mai juca titulari. Să vedem dacă are până la urmă un efect", a spus Panduru la TV Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.