Stiri nebune

VIDEO & FOTO Strania poveste a bărbatului sirenă: ”E ceva ce mă face fericit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 May 2017

Davi Moreira este un tânăr brazilian, în vârstă de 34 de ani, cu o pasiune cel puțin ciudată: se echipează ca o sirenă și înoată în valurile de pe Ipanema, celebra plajă din Rio de Janeiro.

”Este un stil de viață, un mod de a-mi exprima dragostea și respectul meu pentru mare, e o contropire între două lumi”, explică el pentru AFP.

Pasiunea lui pentru sirene a început încă din copilărie. A fost fiul unui pescar și visa să devină asemenea lui Ariel, eroina filmele Disney.

De altfel, Davi și-a decorat camera cu imagini despre Ariel: postere, afișe, căni, tricouri și păpuși cu ea. Totuși, viața lui nu e un basm: de multe ori se confruntă cu prejudecăți homofobe venite de la cei din jurul său.

A fost aspru criticat chiar și de cei din familia sa. ”Nu încerc să scap de realitate. Sunt destul de capabil să facă față maturității. E doar ceva ce mă face fericit și nu doare pe nimeni”, se apără bărbatul brazilian.

Spune că unii îl consideră chiar homosexual: ”Văd un bărbat însușindu-și un simbol feminim și asta nu pot înțelege. Oamenii râd de mine pentru că sunt diferit, dar și eu râd de ei pentru că sunt toți la fel”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.