Stranieri

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri din culise » De ce l-a folosit Anderlecht pe Stanciu și a mai dat un milion de euro lui FCSB

Foto: Facebook/RSC Anderlecht

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 May 2017

FCSB a primit un milion de euro după ce Anderlecht a câștigat campionatul în Belgia, grație unei clauze din contractul lui Nicolae Stanciu, însă decizia belgienilor s-ar putea baza pe legătura dintre impresarul lui Stanciu și antrenorul Rene Weiler.

Becali a impus o clauză prin care FCSB a încasat un milion de euro pentru că Anderlecht a devenit campioană, iar Stanciu a fost titular în 50% din meciuri.

Până la meciul cu Oostende din ultima etapă, mijlocașul avea 19 partide ca titular și o serie de câteva meciuri în care a fost lăsat pe bancă de Weiler, dar cu Oostende a fost folosit titular, iar Becali a și-a încasat astfel banii.

Decizia antrenorului lui Anderlecht s-ar putea datora și faptului că impresarul lui Stanciu, Sascha Empacher, este prietenul și impresarul său.

De pe urma clauzei din contractul lui Stanciu a putut profita și Empacher, care a primit bani în plus, fiind cel care a intermediat transferul lui Stanciu de vara trecută. 

Dezvăluirile au fost făcute de Costin Ștucan, în cadrul emisiunii GSP Live.

"Anderlecht, dacă nu îl folosea pe Stanciu în ultima etapă, nu trebuie să plătească.  La un moment dat, fotbalistul era supărat, că trecuseră vreo trei sau patru meciuri în care nu intrase deloc și punea asta pe seama clauzei" Petre Marin, la TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.