Liga 1

Surpriză de proporţii! Pe ce stadion ar urma să joace Dinamo din sezonul viitor

+4 Foto
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 mai 2017

După ce au amenințat azi că părăsesc "Groapa" din cauza scandalului cu stadionul, "câinii" s-ar fi orientat în vederea sezonului viitor către arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari, informează Dolce Sport.

Acolo ar urma să joace majoritatea meciurilor de acasă din următorul campionat, excepție urmând să facă derby-urile şi partidele din preliminariile Europa League, care ar urma să se dispute pe Arena Naţională. 

"Căutăm soluţii, nu se ştie încă unde vom juca", au reacționat oficialii dinamovişti pentru GSP.ro, rugați să comenteze informația.

Stadionul "Anghel Iordănescu" a fost renovat în urmă cu un şi are o capacitate de numai 4.600 de locuri. Momentan, arena nu beneficiază de instalaţie de nocturnă.

Prin vocea directorului sportiv Ionel Dănciulescu, dinamoviştii au anunţat astăzi că, începând cu sezonul viitor, nu vor să mai dispute meciurile de pe teren propriu pe arena din "Ştefan cel Mare".

"Având în vedere situația existentă și posibilitatea refacerii stadionului Dinamo, suntem ferm hotărâți ca, în condițiile date, să nu mai jucăm fotbal pe această ruină", a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Între timp, scandalul stadionului Dinamo atinge noi dimensiuni:  Dănciulescu, făcut praf: "Când vorbeşte, face entorsă" + Mutu iese și el la atac: "Vorbește un arendaș"

Citeşte şi: EXCLUSIV Dinamo trece la amenințări! Decizie-șoc luată azi: "Ne căutăm stadion! Nu mai cotizăm. Arena e o ruină"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.