Liga 1

EXCLUSIV Primul interviu cu Gino Iorgulescu după 3 ani și jumătate de mandat: "M-am săturat de vorbe mari și de fapte mici!" » De ce atacă FRF, ce șanse are să mai candideze, realizări și reproșuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 May 2017

Invizibil pe "sticlă" de când a preluat șefia LPF, Gino Iorgulescu a acceptat să ofere primul interviu după 3 ani și jumătate de mandat, în exclusivitate pentru cititorii Gazetei Sporturilor. 

În plin conflict Ligă - Federație, președintele LPF vorbește în paginile ediției tipărite despre problemele fotbalului românesc, realizări și dezamăgiri în mandatul lui. 

Iorgulescu face o caracterizare nefardată a situației actuale în care se află fotbalul românesc, explică ce șanse are să mai candideze și critică Federația: 

"La nivel de comunicare, FRF stă bine, se laudă din orice. În rest, nu am văzut progrese! Pentru “naţională” eu aș fi avut o altă viziune.

Cred într-o selecţie bazată pe aducerea celor mai în formă jucători. Creșterea fotbaliștilor e responsabilitatea cluburilor, iar cei mai buni trebuie să ajungă la naţionalele de juniori și tineret. Echipa mare a ţării nu permite experimente.

Cei de la FRF par într-o campanie continuă. De trei ani! M-am săturat de vorbe mari și de fapte mici!".

Citește în zori, la chioșcuri, toate răspunsurile lui Iorgulescu, inclusiv la întrebarea: "Aţi fost forţat să candidaţi după insistenţe venite pe axa Gheorghe Ștefan - Victor Ponta?". Ziarul e disponibil și pe net, după ora 00:00, AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.