Nationala

Anunț făcut de Burleanu despre alegerile din 2018: "E clar!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 May 2017

Răzvan Burleanu și-a anunțat candidatura pentru șefia FRF. Alegerile vor avea loc la anul și actualul președinte este foarte încrezător că echipa sa va mai câștiga un mandat. 

"Voi candida la alegerile din martie 2018. Este clar! Am mai spus asta și am fost interpretat. Atunci ziceam că nu țin cu dinții de scaun, dar asta nu înseamnă că nu voi candida.

Eu am câteva motive pentru care cred că voi câștiga. Între acestea, faptul că Federația era în 2011 aproape în faliment, cu o pierdere de circa 10 milioane de euro..

Ulterior, în același an, a venit o pleașcă de la Loteria Română, de circa 99 de milioane de lei. Imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă nu venea acea pleașcă, așa cum am numit-o.

Din acea pleașcă, jumătate s-a dus pentru plata datoriilor, alte câteva milioane s-au evaporat imediat, iar diferența a acoperit pierderile până în 2014.

Astfel, când am ajuns la FRF în 2014, eram aproape în insolvență. Aveam o Federație programată să cheltuiască 5 milioane de euro, adică mai mult decât încasa. Ei bine, noi în acești ani am terminat pe zero, redresând situația. FRF este într-o zonă stabilă și sănătoasă.

Anul 2016 l-am închis cu 4 milioane de euro în depozite și alte 2 milioane pe care le vom investi în infrastructură", a zis Răzvan Burleanu la TV Sport ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.