Liga 1

EXCLUSIV Reacţie dură la adresa lui Mutu! Continuă scandalul iscat de stadion: "Bine că nu m-a făcut drogat sau pedofil!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 mai 2017

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, şi Marius Bacria, administratorul general al ACS FC Dinamo, continuă scandalul iscat din cauza stadionului din Ştefan cel Mare. (Vezi detalii)

"Desigur că nu pot rămâne mut la ultimele afirmaţii pe care le-a facut domnul Adrian Mutu la adresa mea. Mi-a atribuit o ocupaţie pe care nu o am, aceea de arendaş. Bine ca nu m-a facut drogat, pedofil şi altele asemenea.

În ceea ce priveşte sfatul pe care mi-l dă public, de a spune dinamoviştilor «de ce nu se face stadion», mi-l însuşesc şi, daca cei interesaţi nu vor înţelege aceasta din comunicatul de presă dat de noi astăzi publicităţii, voi reveni cu precizări şi detalii în perioada imediat următoare.

Dar sunt convins că adevaraţii suporteri dinamovişti vor înţelege cu uşurinţă şi rapiditate ceea ce este de înţeles şi că petarda cu «Badea e vinovat» a fâsâit. Definitiv",  a spus Bacria pentru GSP.RO.

Citeşte şi: Continuă scandalul legat de stadionul lui Dinamo » Badea și-a pierdut cumpătul: "CS Dinamo nu doreşte realizarea investiţiei din considerente obscure şi nelegitime"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.