Liga 1

Surpriză! Becali îi cere iertare lui Hagi: "N-am să mai greșesc niciodată în viața mea față de Gică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 mai 2017

Gigi Becali și Gică Hagi s-au certat după finalul campionatului, când patronul FCSB a decis să meargă la TAS considerând că el a câștigat campionatul în detrimentul Viitorului.

Acum, Gigi Becali îi cere iertare lui Hagi, dar nu își retrage memoriul de la TAS. :)

Patronul FCSB a explicat că un jurnalist l-ar fi convins să continue cu procesul: 

"Nevasta și familia mi-au spus și îmi spun să renunț la memoriul la TAS. Totuși, un jurnalist cunoscut, nu-i divulg numele, mi-a spus că Gică nu se poate supăra pe mine pentru că încerc să se facă dreptate, dacă între noi a fost prietenie adevărată.  

Adevărat, o dată am greșit și mi-am cerut iertare și mai îmi cer încă o dată iertare, pentru ce am greșit atunci. (n.r. se referă la demiterea lui Hagi, în 2007)/ Și am greșit foarte mult. N-am să mai greșesc niciodată în viața mea față de Gică!

Dacă vrea să rămână supărat, e problema lui, deși eu zic că o să-i treacă. El poate să zică ce vrea, să facă ce vrea, eu nu o să zic nimic. Pentru că am greșit o dată și-mi ajunge!

Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne apărăm, pentru că Steaua nu e numai Becali, Steaua este și a suporterilor, mai sunt jucătorii, cei din staff, toți vor să se facă dreptate. Dacă dreptatea va spune că Viitorul este campioană, atunci jos pălăria!, sărut-mâna și cu asta basta. Fac ceva rău?", a spus Becali la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.