Liga 1

Probleme la început de mandat » N-a mai jucat din aprilie, dar Dică e nevoit să-l bage titular!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 mai 2017

Nicolae Dică va fi nevoit să apeleze la Dennis Man pentru a respecta regula U21, având în vedere că Mihalcea și Tudorie nu sunt considerați soluții viabile pentru postul de titular.

Deși atacantul de 18 ani nu a mai jucat la prima echipă din luna aprilie, noul tehnician al FCSB-ului este nevoit să mizeze pe titularizarea lui.

Dacă în sezonul trecut Laurențiu Reghecampf a putut miza pe Florin Tănase și Ovidiu Popescu pentru a respecta regula impusă de Federație, din acest sezon cei doi nu se mai încadrează la categoria de vârstă.

"În momentul de față îl avem pe Dennis Man la sub 21 de ani. Îi mai avem pe Mihalcea și Tudorie. Mai sunt și alți jucători de la echipa a doua pe care o să-i iau în cantonament, pentru că îmi doresc să-i văd"
Nicolae Dică

Cum ar arată FCSB cu transferurile făcute până acum: Fl. Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J. Morais - Ov. Popescu, Pintilii - Jakolis, Man, Fl. Tănase - Alibec

Citește în ediția tipărită a Gazetei de astăzi și în Gazeta digitală cine este jucătorul care poate rezolva problema regulii U21 cu care se confruntă Dică!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.