Liga 1

EXCLUSIV // UPDATE Scandal uriaș la FRF » Burleanu l-a dat afară din ședința CEx pe Justin Ștefan: "Ce caracter are acest personaj care a ajuns să conducă destinele fotbalului românesc!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 May 2017

Astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc Comitetul Executiv al FRF, care, printre altele, trebuia să analizeze clasamentul din play-off. Decizia a fost amânată, detalii AICI.

La această ședință CEx, Gino Iorgulescu - prim-vicepreședinte, a făcut încă de ieri o solicitare ca secretarul general al Ligii, Justin Ștefan, să participe în calitate de invitat din partea LPF, dar Ștefan susține Răzvan Burleanu a refuzat ca acesta să fie prezent în sală!

UPDATE 13:00

Secretarul general al Ligii, Justin Ștefan, a fost chemat în sala de ședință pentru a participa la discuțiile de la punctul 4, "Solicitarea LPF cu privire la aprobarea clasamentului final al play-off-ului Ligii 1, ediția de campionat 2016-2017".

După acest punct, Ștefan va părăsi din nou ședința și va reveni ulterior pentru "dezbatarea propunerilor LPF privind modificările ale ROAF" și pentru "dezbatarea programului competițional al Ligii 1 ediția 2017-2018". Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv sunt 10 puncte de discuție:

 

știrea inițială

Sursele Gazetei au dezvăluit să Burleanu a început să ridice tonul și l-a invitat pe Ștefan să părăsească de urgență sala de ședință! Este pentru a doua oară când șeful FRF ia această decizie în cazul secretarului general al Ligii Profesioniste.

"Domnul Gino Iorgulescu a trimis încă de ieri o adresă către FRF prin care anunța prezența la Comitetul Executiv de astăzi a domnului Justin Ștefan, din postura de invitat al Ligii"
Sursă din cadrul LPF

"Politica pumnului în gură se confirmă încă o dată din partea celor de la Federația Română de Fotbal! Am fost obligat să părăsesc sala de ședință, iar Răzvan Burleanu dovește încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu este în stare și nu poate să fie niciodată un lider, un președinte adevărat, care să-și respecte partenerii! Este regretabil că am ajuns să trăim astfel de momente, dar m-am convins pentru a nu știu câta oară ce caracter are acest personaj care a ajuns să conducă destinele fotbalului românesc!", a fost reacția lui Justin Ștefan, în exclusivitate pentru GSP.ro.

COMPONENȚA COMITETULUI EXECUTIV

Răzvan Burleanu - președinte
Gino Iorgulescu - prim-vicepreședinte
Octavian Goga - al doilea vicepreședinte
Valeriu Argăseală - reprezentant Liga 1
Florin Prunea - reprezentant Liga 1
Auraș Brașoveanu - reprezentant Liga 2
Ștefan Stana - reprezentant Liga 2
Marius Burcă - reprezentant Liga 3
Alexa Krenek - reprezentant Liga 3
Cătălin Cighir - reprezentant cluburi copii și juniori
Cristian Vornicu - reprezentant cluburi fotbal în sală
Alin Cioban - reprezentant cluburi fotbal feminin
Kyros Vassaras - președintele CCA
Emilian Hulubei - președinte sindicatul fotbaliștilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.