Liga 1

Ce a declarat Burleanu după Comitetul Executiv: "Viitorul n-a susținut aprobarea clasamentului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 May 2017

Comitetul Executiv al FRF a stabilit astăzi data la care va începe noul sezon din Liga 1. Astfel, echipele din primul eșalon vor începe treaba la 15 iulie.

"S-a stabilit ca data de începere a următorului sezon să fie 15 iulie. Modificarea sistemului competiţional se va discuta tot pe data de 5 iunie", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Șeful FRF a vorbit și despre motivul pentru care nu s-au omologat până acum rezultatele din play-off-ul Ligii 1, lucru dorit insistent de FCSB: "Viitorul nu a susţinut aprobarea clasamentului parţial, ci să aşteptăm finalul campionatului. FCSB a susţinut că ea este campioană.

LPF a precizat că a cerut aprobarea clasamentului parţial la cererea FCSB. Comitetul Executiv aprobă clasamentul final, adică clasamentul întregii competiţii. Aşadar acesta se va aproba pe 5 iunie, atunci când vom avea ultimul meci din play-out. În funcţie de ora de disputare a acestui joc, vom decide când ne vom întruni".

Citește și: EXCLUSIV // UPDATE Scandal uriaș la FRF » Burleanu l-a dat afară din ședința CEx pe Justin Ștefan: "Ce caracter are acest personaj care a ajuns să conducă destinele fotbalului românesc!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.