Tenis

Noi investigații medicale pentru Halep » Când află dacă poate evolua la Roland Garros

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 May 2017

Simona Halep a suferit o accidentare în finala turneului WTA de la Roma și a ajuns în Franța cu șanse 50/50 de a juca la Roland Garros.

Pentru prima oară după accidentarea de la Roma, Simona Halep a putut exersa loviturile pentru puncte astăzi, iar mâine va fi suspusă unei noi investigații medicale pentru a vedea cu exactitate dacă poate evolua la Roland Garros.

Românca a adăugat că leziunea ligamentului este minoră și speră în continuare că va putea juca la cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

Dacă va putea evolua, Simona Halep (nr 4 WTA) va juca în primul tur contra slovacei Jana Cepelova (88 WTA), iar în optimile de finală ar putea juca împotriva Elenei Vesnina (15 WTA).

Halep și Cepelova s-au mai întâlnit de două ori în circuit, iar fiecare dintre ele s-a impus în câte o confruntare. Ultima oară, Cepelova a învins-o pe Halep la Wimbledon, în 2015, 5-7 6-4 6-3.

Citește AICI care va fi traseul Simonei Halep și cine sunt adversarele celorlalte românce care participă la Roland Garros!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.