Tenis

Halep, anunț despre Roland Garros: "Asta simt acum" » Sfatul câștigător pe care l-a primit de la Agassi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 May 2017

Accidentată la glenză, în timpul finalei de al Roma, Simona Halep are probleme înainte de startul turneului de la Roland Garros, programat pe 28 mai.

Românca a vorbit într-o conferință de presă despre accidentare și a spus că șunt șanse destul de mari pentru a juca la turneul din Paris.

"Acum câteva zile, când am ajuns la Paris, șansele să joc erau de 50%. Acum, sunt mai mari. Starea mea s-a imbunătățit. Examentul cu ultrasunete a arătat ca ruptura de ligamente este de doar doi-trei milimetri. La început era mult mai mare.

Simt ca voi juca. Totuși, vreau să aștept până la ultimul test cu ultrasunete pentru a fi sigură. Dar sunt încrezătoare că voi juca.

Îmi pare rău că m-am accidentat înainte de Roland Garros, turneul de Grand Slam care îmi place cel mai mult. Trebuie să mă refac cât mai repede și să devin mai puternică", a declarat Simona Halep.

Simona a vorbit și despre întâlnirea cu Andre Agassi, fostul lider ATP, și a dezvăluit ce sfat i-a dat acesta.

"Mi-a spus că se bucură că mă vede jucând mai bine. Mi-a spus să fiu mai agresivă și să nu mai fiu ca ca anul trecut, când eram mai moale decât acum", a declarat Halep, potrivit ziare.com.

Citește AICI care va fi traseul Simonei Halep și cine sunt adversarele celorlalte românce care participă la Roland Garros!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.