Cupa Romaniei

FOTO Gafă de proporții a organizatorilor! Ce scria pe trofeul destinat câștigătoarei Cupei României

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 mai 2017

Succesul istoric al lui FC Voluntari din finala Cupei României cu Astra Giurgiu, câștigată de ilfoveni cu 5-3 în urma executării loviturilor de departajare, a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe organizatorii competiției.

Aceștia erau pregătiți să-i desemneze Cupa Astrei Giurgiu, echipă care a condus ostilitățile partidei timp de peste 80 de minute. Astfel, organizatorii aplicaseră deja pe trofeu plăcuța cu echipa câștigătoare, gafa fiind sesizată de jurnalista TVR Dochița Moșoianu. 

În cele din urmă, FC Voluntari a câștigat trofeul în urma executării loviturilor de departajare, dar organizatorii au uitat cu desăvârșire să schimbe plăcuța destinată câștigătoarei. 

Gafa a fost reparată abia în jurul orei 02:25, când organizatorii și-au dat seama de greșeala făcută. 

FC Voluntari a câștigat Cupa României, după ce a învins-o în finală pe Astra, în urma executării loviturilor de departajare (DETALII, AICI)

FC Voluntari nu a făcut cerere pentru licența europeană până la 31 martie, termenul limită regulamentar, însă mai speră într-o schimbare după ce a câștigat Cupei României. Conform unor surse din FRF, șansele ar fi mici, dar Dan Leasă, managerul general al echipei, spune că echipa va juca în preliminariile Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.