Campionate

VIDEO Antonio Conte a prelungit cu Chelsea, dar a explodat după finala cu Arsenal: "A fost henț la primul gol" + ce spune Wenger despre rămânerea la Arsenal

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 28 May 2017

În discuție despre finala pierdută în Cupa Angliei, cu Arsenal, 1-2, managerul lui Chelsea admite totuși că "am plecat rău în meci. Iar când ne-am revenit a intervenit eliminarea lui Moses". 

Antonio Conte n-a putut accepta chiar așa ușor eșecul lui Chelsea în finala de sîmbătă. La final, managerul albaștrilor a acuzat greșeala de arbitraj de la primul gol al lui Arsenal. VIDEO AICI

"Reușita lui Alexis Sanchez a fost neregulamentară. A jucat balonul cu mâna!", s-a plâns tehnicianul italian, susținut în paginile tabloidului The Sun și de fostul arbitru internațional Mark Halsey:

"Anthony Taylor trebuia să fluiere henț. Kante a încercat să respingă balonul, dar Alexis a sărit, l-a blocat cu ambele mâini și așa a ajuns singur cu portarul. A fost o acțiune deliberată, mânile lui erau într-o poziție nefirească".

2 finale de Cupă
a bifat Conte în cariera de antrenor. Pe ambele le-a pierdut. Precedenta în 2012, cu Juve

Prelungește

Tehnicianul italian recunoaște însă că echipa lui a ratat startul. "Am plecat rău în meci. Trebuie să admit. Ne-a trebuit jumătate de oră ca să ne dezmorțim. Iar când ne-am revenit a intervenit eliminarea lui Moses.

A fost al doilea moment-cheie al finalei, după golul lui Alexis Sanchez", a comentat Conte. În ciuda eșecului, Chelsea a decis să-i prelungească contractul, scadent în 2019, până-n 2021. Și îi va mări și salariul, la 11 milioane de euro pe sezon.

"Dacă rămân, voi avea aceeași atitudine"

Arsene Wenger a devenit cel mai titrat manager din istoria Cupei Angliei, cu 7 trofee cîștigate, dar viitorul său e încă în ceață. Criticat dur de fanii lui Arsenal, care nu-l mai vor pe bancă, francezul a anunțat că în trei-patru zile se va lămuri totul.

"Știu ce mi-aș dori să se întâmple, dar nu știu ce va fi. M-am dedicat clubului vreme de 20 de ani și, dacă va fi să rămân și sezonul viitor, voi avea aceeași atitudine".

Citește și: Arsenal câştigă finala cu Chelsea şi devine cea mai titrată echipă din istoria Cupei Angliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.