Liga 1

Ilfovenii au prins curaj: "La anul FC Voluntari se va bate la un loc pentru cupele europene"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 mai 2017

Adrian Iencsi, antrenorul care a promovat-o pe FC Voluntari în Liga a doua, spune că echipa ilfoveană se va lupta pentru un loc de cupe europene în noul sezon.

"Am urmărit cu interes finala Cupei României, fiind un trofeu în joc. M-a surprins plăcut victoria celor de la Voluntari. Este un trofeu important în vitrină lor. M-am bucurat pentru ei pentru că merită, sunt condiţii foarte bune acolo şi sunt oameni implicaţi în fenomen.

La anul, cu siguranţă se va bate la un loc pentru cupele europene. E un grup care s-a realizat frumos şi va mai face lucruri bune în viitor. Important e să aibă mentalitate pozitivă, să nu se complacă, să nu se mulţumească cu atât", a declarat Adrian Iencsi la Radio Sport Total.

FC Voluntari a câștigat aseară pentru prima dată în istorie Cupa României, în fața Astrei, scor 6-4 după loviturile de departajare.

Ilfovenii ar trebui să meargă în cupele europene încă din acest an, însă formația antrenată de Claudiu Niculescu nu și-a depus dosarul de licențiere și cel mai probabil va rata prezența în Europa, în locul ei urmând să intre Astra. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.