Liga 1

EXCLUSIV O singură echipă din România, cap de serie la startul cupelor europene! Program + Posibili adversari pentru cele 5 cluburi + Cât de jos s-a prăbușit Dinamo în clasamentul coeficienților

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 mai 2017

Gazeta Sporturilor de luni prezintă tabloul complet al participării echipelor românești în cupele europene, ediția 2017-2018. 

Citește toate detaliile în ediția tipărită, disponibilă din zori la chioșcurile de presă. Ziarul e disponibil și online, în platforma digitală - AICI

# Aventura echipelor românești va începe pe 13 iulie, cu turul 2 în Europa League, unde va juca Astra, singura echipă ce va avea statut de cap de serie. Atât în turul 2 preliminar, cât și în următorul, are șanse chiar și în play-off!

# În ciuda faptului că vor fi în Champions League și nici nu sunt în urna favoritelor, FCSB și Viitorul vor avea parte de misiuni mai ușoare decât Dinamo și CS U Craiova. Pe aceste două echipe le așteaptă o misiune aproape imposibilă. Ar trebui să treacă două “duble” până la faza grupelor, iar printre adversare se numără nume mari și chiar foarte mari.

# Din cauza absenței lungi din Europa, Dinamo s-a prăbușit în topul coeficienţilor europeni. "Câinii" au ajuns tocmai pe locul 217!

Citește în Gazeta de luni (ediția tipărită - la chioșcuri, ediția digitală - AICI) toate detaliile despre adversarii și programul echipelor românești în cupele europene. 

Tot azi exclusiv print: 

» Scandal de ultimă oră la FCSB: finul lui Reghe a fugit cu banii?!

» Avem raportul Penitenciarului de la Poarta Albă în cazul lui Gigi Becali: "A beneficiat ilegal de recompense și are dificultăţi de exprimare!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.