Stranieri

VIDEO Ianis Hagi, evoluție curajoasă pentru Fiorentina în meciul cu Pescara! A făcut faza golului doi și l-a pus la încercare pe Fiorillo din lovitură liberă: "Un talent în stare pură"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 29 May 2017

Intrat în minutul 55 la gazde, în meciul Fiorentina - Pescara, scor 2-2, Hagi jr. s-a remarcat printr-o execuție din lovitură liberă și faza creată la primul gol. ”Un interesant talent în stare pură”, a scris Gazzetta dello Sport.

VEZI VIDEO

N-a avut parte de o titularizare în premieră, așa cum pronostica presa italiană, dar a profitat de șansa oferită de Paulo Sousa, la ultimul joc ca antrenor al Fiorentinei.

În cele 35 de minute, cât a evoluat contra Pescarei (2-2), duminică, Ianis Hagi a fost aproape să înscrie și a contribuit la primul gol al Violei, reușit de Saponara.

6,5 este notaacordată lui Ianis Hagi în Gazzetta dello Sport. Doar Saponara a primit mai mult de la gazde, 7

"Are nevoie de continuitate"

Dar suficient ca tehnicianul portughez să-l evidențieze și să sugereze că i-ar prinde bine un împrumut: "Hagi este extraordinar ca nivel tehnic, foarte bun cu ambele picioare. A crescut fizic, îi mai trebuie continuitate în competiție, iar aici nu-i ușor s-o găsească. Cred că e mereu mai pregătit, nu am dubii că e jucător de elită și sper ca Fiorentina să profite de calitățile lui".

Ianis a bătut periculos o lovitură liberă de la marginea careului, scoasă greu în corner de portarul Fiorillo, și l-a deschis pe Babacar, ce a pasat decisiv pentru 1-2. "Jumătate de oră interesantă a băiatului marelui Hagi, un talent în stare pură", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport.

49 de minutea jucat mijlocașul român în Serie A, 14 în meciul cu Cagliari și 35 duminică, împotriva Pescarei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.