Tenis

Noi acuze la adresa Mariei Șarapova: "Era idolul meu, acum mi-am pierdut respectul pentru ea"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 May 2017

Canadianca Eugenie Bouchard a declanșat un nou val de acuze la adresa rusoaicei Maria Șarapova, sportivă care s-a întors în luna aprilie a acestui an în circuit după ce și-a ispășit suspendarea de 15 ani primită pentru dopaj. 

"Mi-am pierdut tot respectul pentru ea! Înainte era idolul meu și o priveam cu admirație, dar acum am ajuns la concluzia că totul a fost fals. Pentru mine e dezamăgitor.

"Șarapova e o trișoare și n-ar trebui sa aibă loc în sport. WTA dă un exemplu prost tinerilor prin acțiunile acestea", a declarat Bouchard, conform sportnieuws.nl.

Duel cu scântei

Cele două jucătoare s-au duelat în această primăvară la Madrid, când Bouchard a obținut o victorie entuziasmantă în trei seturi, scor 7-5, 2-6, 6-4.

După meci, canadianca a avut o reacție exuberantă, dezvăluind că numeroase jucătoare din vestiar au susținut-o cu ardoare în partida cu Șaraova. 

"Am fost motivată pentru că multe jucătoare mi-au urat succes. Au fost jucătoare cu care nu vorbesc în mod normal. Am primit multe mesaje. Am vrut să câștig pentru mine, dar și pentru ele.

Multe fete au venit în vestiar și mi-au urat noroc. Mi-au demonstrat că multe au părerea mea, dar le este frică să vorbească", a spus Bouchard după acel meci, potrivit BBC.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.