Stranieri

Dezvăluire surprinzătoare: "Răzvan Lucescu nu se vede lucrând cu tatăl său"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 mai 2017

În ultima vreme s-a speculat că Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu vor colabora pentru prima oară. Zvonul a fost comentat de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu.

"Pe Mircea și Răzvan Lucescu nu-i văd colaborând. Am avut mai multe discuții cu Răzvan pe vremea când eram ziarist. Cu tot respectul și dragostea pe care i-o poartă tatălui său, nu se vede colaborând oficial cu domnia sa", a spus Vochin. 

Mircea Lucescu este liber de contract după despărțirea de Zenit, la fel ca fiul său, care recent și-a încheiat colaborarea cu grecii de la Xanthi. 

Vochin a mai declarat că soluția Mircea Lucescu va rămâne întotdeauna o variantă de actualitate pentru naționala României.

"Mircea Lucescu va fi întotdeauna o variantă pentru actuala Federație. Nu sunt doar vorbe. Au existat două situații clare în care i-am propus postul de selecționer", a dezvăluit federalul Andrei Vochin, la TV Dolce Sport.

Naționala României a fost pregătită de-a lungul timpului atât de Mircea Lucescu, cât și de fiul său.

"Il Luce" i-a pregătit pe "tricolori" între 1981 și 1986, în timp ce Răzvan a fost la cârma naționalei între 2009 și 2011.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.