Liga 1

Becali are cale liberă pentru transferurile lui Budescu și Teixeira: "Nu mai avem ce negocia"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 mai 2017

Dani Coman, președintele Astrei, susține că FCSB nu mai are ce negocia cu Astra pentru transferurile lui Budescu și Teixeira.

Oficialul Astrei a dezvăluit că Gigi Becali trebuie să-i plătească clauza de reziliere lui Budescu pentru transfer, în timp ce Teixeira și-a încheiat înțelegerea cu giurgiuvenii.

"Gigi Becali nu are ce negocia cu Astra nici pentru Budescu, nici pentru Teixeira. La Budescu e clar, îi plăteşte clauza de reziliere, iar Teixeira nu mai este jucătorul nostru, a terminat contractul.

Noi i-am dat 10.000 de euro lui Teixeira, maximum din cât am putut, iar el nu mai este jucătorul nostru. Am încercat să-l ţinem, dar oferta Stelei este mult superioară faţă de ceea ce putem oferi noi", a spus Dani Coman pentru Fanatik.

Conform sursei citate, pe lângă clauza de 750.000 de euro pe care Becali trebuie să o achite pentru Budescu, patronul FCSB-ului este gata să-i ofere decarului și un salariu de 20.000 de euro lunar, în timp ce Teixeira ar urma să primească un salariu de 15.000 de euro lunar. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.