Liga Campionilor

Derapaj în direct! Un fan și un moderator au făcut declarații halucinante: "Sper ca jucătorii lui Juventus să cadă cu avionul!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 May 2017

Emisiunea sportivă "Made in Bo" a postului Radio International din Bologna a fost închisă după un moment halucinant, dezvăluit de Corriere dello Sport.

În timpul unei emisiuni, după Bologna - Juventus 1-2, un fan al gazdelor a intrat în direct și a spus: "Nu mai suport! Juventus fură și când nu mai contează. Sper să cadă cu avionul în drum spre Cardiff și să nu mai joace nicio finală de Liga Campionilor".

Iar moderatorul, fan declarat al Bolognei, l-a încurajat: "Continuă! Și eu vreau ca toți juventinii să moară. Ești vocea mea, ești un mit, ești idolul meu!".

Ultrasul a adăugat: "Juventus e rușinea fotbalului italian". "Așa e! Aici e postul de radio care spune adevărul", a încheiat realizatorul emisiunii.

  • Finala UEFA Champions League, Juventus - Real Madrid, se joac sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.