Liga Campionilor

Gonzalo Higuain, pregătit să înfrunte fosta echipă: "Sper că Ramos nu va marca în minutul 90!"

foto: reuters

Articol de Raymond Füstös  —  marţi, 30 mai 2017

Gonzalo Higuain, 29 de ani, susține că este timpul ca Juventus să câștige Liga Campionilor, urmând să dea piept în marea finală cu fosta sa echipă, Real Madrid.

Confruntarea de sâmbătă seară va fi una cu adevărat specială pentru vârful argentinian sosit la Juventus în vara anului trecut de la rivala Napoli. Higuain a petrecut timp de 7 sezoane pe "Santiago Bernabeu", iar la Cardiff îl va avea ca adversar direct pe bunul său amic, Sergio Ramos.

"A sosit timpul ca Juventus să triumfe. Am muncit extrem de mult, sper ca tot efortul depus să fie răsplătit cu un trofeu istoric. Este cel mai frumos meci pe care îl putem juca!

Mă aștept la o partidă foarte grea, echilibrată, Real este obișnuită cu asemenea întâlniri cruciale. Am jucat timp de 7 ani acolo, dar sâmbătă voi da totul să aducem trofeul la Torino", a declarat Higuain, conform Football Italia.

"Fotbalul te plasează uneori în astfel de situații, în care întâlnești fosta ta echipă, chiar în finală. Faptul că am fost jucătorul Realului oferă o doză de emoție în plus pentru mine, dar îmi doresc nespus de mult să câștig această competiție cu Juventus.

Țin foarte mult la Sergio Ramos, la familia sa, încă păstrăm legătura. Sper doar să nu marcheze în minutul 90", a precizat atacantul venit în Europa de la River Plate, făcând referire la finala din 2014, atunci când fundașul spaniol a egalat pentru Real la ultima fază a meciului cu Atletico, scor 4-1 după reprizele de prelungire.

32 de goluriîn 54 de meciuri a reușit Gonzalo Higuain în tricoul lui Juventus în toate competițiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.