Liga 1

Dragomir face acuzații grave: "Transferuri din România în conturi offshore ale lui Olăroiu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 May 2017

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a fost invitat în weekend la B1TV și a făcut mai multe dezvăluiri, în care îi acuză pe Olăroiu, Iorgulescu și Victor Ponta. 

"În 2014, Ponta i-a chemat pe președinții din Liga 1 și le-a promis lucruri dacă îl votează pe Iorgulescu la LPF. Ei doi au lucrat împreună la FC Național. Pe Gigi Becali l-a sunat Olăroiu ca să nu mă voteze pe mine, ci pe Gino Iorgulescu.

De altfel, Ponta și Iorgulescu au vândut jucători în străinătate, grupul de australieni în care era și Jonathan McKain. A fost un proces, care a fost oprit. Banii au intrat în conturile offshore ale lui Olăroiu, din Cipru, în loc să ia calea legală. Procesul s-a oprit pentru că așa a vrut Ponta", a spus Dumitru Dragomir la B1TV.

Despre vânzarea drepturilor TV în 2014, Dragomir a spus: 

"Afacerea drepturilor TV a costat 170 milioane de euro pe 5 ani, din câte am citit. Contractul a fost atribuit fără licitație și fără garanții bancare. Unii importanți și-au luat comisioane. Comisionul a fost de cel puțin 4 milioane de euro pe an. 

Drepturile au fost vândute către un offshore din Malta și ulterior au fost cedate către RCS-RDS. Aici mă opresc. Începe să fie periculos". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.