Liga 1

Dan Leasă anunță când se va face fuziunea dintre Voluntari și Rapid » Explicații privind scenele cu trofeul Cupei României

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 May 2017

Dan Leasă, directorul general de la FC Voluntari, a declarat că va participa la licitația pentru echipa intrată în faliment a Rapidului și a explicat scenele surprinse după ce ilfovenii au câștigat Cupa României.

La începutul lunii mai, au apărut informații conform cărora șefii clubului FC Voluntari iau în calcul preluarea mărcii și palmaresului giuleștenilor de la firma aflată în faliment, FOTBAL CLUB RAPID SA.

"Vrem să fuzionăm cu Rapid, cu echipa aflată în faliment. Numai cu acordul suporterilor. Depinde de ANAF, când organizează licitația. Vrem să partcicipam și să luam echipa, atât cât ne permit regulamentul și legile", a spus Dan Leasă la TV Digi Sport.

Oficialul ilfovenilor a oferit explicații și după ce a fost surprins în timp ce sărbătorea la grătar câștigarea Cupei României, cu trofeul scos în curtea casei (detalii AICI). 

"Cupa nu a fost agățată de gard, a fost ridicată pe gard ca să o vadă toata lumea. În acea dimineață am fost așteptat de 200 sau 300 de suporteri. Ce era să fac, să-i gonesc? Și cu ce era sa petrec? Cu ciorbă de legume?", a fost reacția lui Dan Leasă. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.