Liga 1

Mesaj dur al unui patron din Liga 1 după ce echipa sa a fost suspectată de trucare de meciuri: "Dacă e așa, vă omor!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 May 2017

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a ieșit la atac după partida pierdută de echipa sa la Chiajna, scor 1-2. Acesta nici nu vrea să audă de o posibilă implicare a echipei sale în meciuri trucate. 

"La meciul următor noi vom dori să câștigăm. Da' la cât de prost am jucat... (n.r. contra Chiajnei). M-a bătut Voluntariul, m-a bătut Pandurii. Vă dau cuvântul meu de onoare că am vorbit acum câteva ore cu băieţii și am avut un discurs în care le-am zis să joace corect toate meciurile.

Mă doare dacă Botoșani intră în circuitul lucrurilor prost făcute. I-am zis și lui Leo treaba asta. I-am zis: « Leo, dacă-mi spune cineva după meciul cu Pandurii că ne-am dat la o parte, vă omor. Este extraordinar de important ca FC Botoșani să nu intre în așa ceva ».

Nu poți să vii la meciul acesta ca la o distracție. Uneori, simt că sunt oameni în fața mea care parcă nu recepţionează ce trebuie. Noi o să jucăm la victorie, dar cei de acolo vin cu altă ambiție, vin disperați; ai mei sunt relaxați. Dacă nu bat nici Pandurii, înseamnă că trebuie să merg în liga a doua”, a declarat Valeriu Iftimie la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.