Tragedie

UPDATE Și-a aflat pedeapsa! Cât va sta în închisoare ucigașul suporterului dinamovist » Prima reacție din partea avocatului familiei

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 iunie 2017

Alexandru Badea, tânărul de 25 de ani care a ucis un suporter dinamovist în august 2016, după un derby jucat între FCSB și Dinamo, a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru omor. 

update

Patrice Vâlvoi, avocatul familiei lui Adrian Daniel Matei, susține că va discuta cu familia tânărului ucis pentru a cere în continuare pedeapsa maximă pentru Badea.

"Trebuie să ne mai consultăm cu familia, dar vrem să cerem pedeapsa maximă pentru omor pe care am vrut-o din primul moment", a declarat avocatul pentru GSP.RO.

Știre inițială:

Decizia a fost dată de Tribunalul București, iar alături de Badea a mai fost condamnat și Ionuț Pătrașcu la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.

Alexandru Badea este cel care l-a lovit mortal pe Adrian Daniel Matei, în timp ce Andrei Ionuţ Pătraşcu, cel de la care a pornit altercaţia, a încercat să-i smulgă de la gât fularul cu însemnele clubului Dinamo unui prieten de-ai lui Matei.

Adrian Daniel Matei, cunoscut drept "Bubu" a fost lovit în cap de Badea cu baston telescopic în timp ce se întorcea de la meciul FCSB - Dinamo (1-1), care a avut loc anul trecut. Dinamovistul a încercat să sară în ajutorul unui alt suporter al "câinilor", care era agresat de un grup de suporteri rivali.

Altercația a avut loc în seara de 20 august 2016, în apropierea parcului Titan din București.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.