Liga 1

Rednic, după Salou

Articol de Remus Răureanu, Gabriela Arsenie (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rednic a plecat ieri dimineaţă în Belgia, unde va negocia împrumutul atacantului ghanez de la FC Bruges

În căutare de întăriri, Mircea Rednic a plecat din Portugalia cu o zi mai devreme decît jucătorii săi. Antrenorul a părăsit Rio Maior ieri dimineaţă, cu destinaţia Belgia. Ţinta "Puriului" o reprezintă Ibrahim Salou. Vîrful ghanez (28 de ani şi 1,91 metri) a fost dorit în Giuleşti şi înainte ca rapidiştii să-l transfere pe Despotovici. "E greu să mai plătim 500.000 de euro pe Salou, după ce am adus deja un atacant care a costat 1,2 milioane", a explicat Rednic după achiziţionarea sîrbului.

Varianta pe care giuleştenii o agreează e aceea a unui împrumut pe 6 luni sau un an, cu opţiune de cumpărare, şi tehnicianul speră să-i convingă pe şefii lui Bruges să-l lase pe african în România, mai ales că belgienii vor să-l cedeze şi Rapid a rămas singurul club interesat de Salou, după ce tratativele cu Steaua Roşie Belgrad au eşuat. Rednic a discutat cu Salou şi săptămîna aceasta. "În weekend sînt în Belgia şi vedem ce putem face!", i-a transmis el jucătorului.

De ce mai vrea Rapid încă un atacant? Amicalele din Portugalia l-au făcut pe antrenor să spună că "aştept mai mult de la atacanţi, pentru că aducem mingea în faţa porţii şi e păcat să nu reuşim să înscriem!".

5
atacanţi sînt acum în lotul Rapidului: Despotovici, Boya, Buga, Burdujan şi Răduţă


0 goluri are Salou în cele 14 meciuri oficiale jucate în acest sezon pentru FC Bruges

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.