Liga Campionilor

GALERIE FOTO Dani Alves s-a luat de Real Madrid: "Ultima dată, Juve a pierdut o finală cu ei printr-un gol din ofsaid"

+9 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 02 June 2017

Dani Alves a trimis mai multe săgeți către Real Madrid înaintea finalei Ligii Campionilor de sâmbătă, de la ora 21:45. Brazilianul a amintit de golul marcat de madrileni în finala Ligii din 20 mai 1998, când spaniolii s-au impus cu 1-0 chiar în fața lui Juventus. Reușita i-a aparținut lui Predrag Mijatovici.

"Îmi place statistica în care apar drept jucătorul care a câștigat cele mai multe meciuri în fața lui Real Madrid, pentru că arată că nu e totul doar despre ei. Dar nu e vorba nici de un meci Alves versus Real Madrid.

Trebuie să ne revanșăm, pentru că ultima dată când Juve a pierdut o finală cu Real Madrid, a fost dintr-un gol din ofsaid, se spune.

Îi vom înfrunta fără teama istoriei pe care o au în spate și cu ambiția unui om care are în față o farfurie de mâncare și îi e foarte foame. Nu trebuie să fim emoționați, pentru că asta te crispează. Avem o strategie care ne-a adus până aici și nu trebuie să schimbăm ce a fost bine.

Acest obiectiv va fi încoronarea întregului sezon. Suntem foarte motivați", a declarat Alves la conferința de presă.


Golul din ofsaid invocat de Dani Alves

"E o tensiune pozitivă. Real Madrid a avut mult succes de-a lungul timpului, mai ales în situații de genul ăsta, dar asta nu va influența partida de mâine seară"
Gianluigi Bufon

"Real Madrid e echipa favorită, dar suntem pregătiți să îi facem față. Real a demonstrat că în acest moment e cea mai periculoasă din lume, dar avem și noi lucruri pe care ei nu le au. E o finală și trebuie să știm exact momentul în care trebuie să atacăm. Trebuie să fim convinși că ne putem impune. E o partidă care încheie un sezon extraordinar la Juve. Dacă am câștiga Liga ar fi magnific"
Massimiliano Allegri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.