Liga Campionilor

Pariuri nebune înainte de finala Ligii » Șansele ca Pique să publice o poză cu Sergio Ramos și cota lui Zidane să-l lovească pe Allegri

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 June 2017

Întotdeauna, casele de pariuri au idei năstrușnice la marile finale! Pentru azi, irlandezii de la Paddy Power au 4 pariuri nebune la ultimul act al Ligii Campionilor, dezvăluite de cotidianul spaniol AS.

Zidane, Pique, Materazzi și Blatter sunt protagoniștii pariurilor propuse de irlandezi înainte de Juventus - Real, care se va jucat la Cardiff.

Iată cotele propuse de Paddy Power:

  1. Zinedine Zidane îl lovește cu capul în piept pe Massimiliano Allegri în timpul partidei (cotă 500/1)
  2. Marco Materazzi, cel pus la pământ de Zidane în finala CM 2006, e surprins live de camerele TV pe "Millennium Stadium" (20/1)
  3. Gerard Piqué, eliminat cu Barcelona în "sferturi", va posta o poză cu Sergio Ramos pe Twitter în orice moment al meciului (25/1)
    Urmează pariul zilei:
  4. Sepp Blatter, fostul președinte FIFA suspendat pentru corupție, aterizează cu parașuta pe "Millennium" pentru a aduce mingea finalei! (1000/1)
    Acest ultim pariu ar fi posibil doar dacă organizatorii deschid acoperișul arenei doar cât să pătrundă Blatter! :) "Millennium" va avea azi acoperișul tras! (detalii AICI)
  • Finala Ligii Campionilor, dintre Juventus și Real Madrid, se joacă astăzi de la ora 21:45. Meciul poate fi urmărit în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.